Access tečajevi

Želite naučiti raditi Access Bars, Energetski Facelift ili neki drugi Access Consciousness tjelesni proces? Dođite na tečaj na kojem ćete osim znanja dobiti i diplomu!

Nakon položenog tečaja vi ste certificirani praktičar što znači da osim što možete raditi tretmane prijateljima i obitelji, možete imati i svoje klijente.

Jeste li znali da tretmane možete raditi i sebi? 🙂

A za one koji žele alate za novi temelj svog života, tu je i Temeljni tečaj koji traje 3 i pol dana. Kako može još bolje?

ACCESS BARS

ACCESS ENERGETSKI FACELIFT

bmm / mimikrija

obnavljanje zajedništva sa zemljom

MTVSS

KOREKCIJA VIDA

nula posto traume

stanično pamćenje

Access Bars

Access Bars je prvi tečaj Access Consciousnessa i baza za sve daljnje tečajeve.

Tijekom jednodnevnog tečaja naučit ćete gdje se nalaze 32 točke na glavi koje zovemo Access Bars, i uz to ćete naučiti i druge alate i pitanja koja možete koristiti u svakodnevnom životu kako bi promijenili sve što ste oduvijek htjeli promijeniti, a niste znali kako.

Na samom početku vidjet ćete video na kojem Gary Douglas, osnivač ove tehnike, pokazuje i objašljava sve točke, a kasnije tijekom tečaja ćete i sami dva puta napraviti kompletni tretman Barsa i dva puta ga primiti.
Dobit ćete i priručnik, shemu sa svim točkama i diplomu!
Nakon položenog tečaja vi ste Bars praktičar što znači da možete raditi Barse obitelji, prijateljima, ali i da možete imati svoje klijente.

Što je još moguće?

Predložite prijateljicama, prijateljima i/ili obitelji da dođu s vama na tečaj. To je predivan način da izmjenjujete tretmane redovito i uživate u jednom sasvim novom obliku druženja koji će vas činiti sve ljepšim, lakšim i sretnijim. Kako može još bolje?

Trajanje tečaja: 1 dan, 8 sati s pauzom za ručak
Cijena tečaja: 300 EUR  (cijena za Hrvatsku)*
Za djecu do 15 godina tečaj je besplatan, djeca od 16 do 17 godina imaju 50% popusta (uz pratnju odrasle osobe koja je polaznik tečaja).
Polaznici koji su već bili na Bars tečaju plaćaju 50% cijene.
* Za neke Access tečajeve kao što je i Access Bars cijena koju plaćate ovisi u kojoj državi živite i zarađujete. Određene zemlje plaćaju 100%, neke 80% kao što je Hrvatska, neke 65%.

Sljedeći Bars tečaj: 18.2.2024. od 10 do 18h u Zagrebu 

 

Temeljni tečaj

Ovaj 3,5 dnevni tečaj možete izabrati nakon što ste završili Bars tečaj. Temeljni tečaj vode certificirani facilitatori (CF) diljem svijeta s ciljem da osnaže ljude kako bi mogli promijeniti sve što žele promijeniti.

Kako? Uz pomoć alata koje ćete naučiti i tjelesnih procesa. 

Sve što ste mislili da je nepromjenjivo i solidno, dobija sasvim novu kvalitetu promjenjivosti. Access alati i tjelesni procesi osmišljeni su kako bi umjesto fiksnog temelja limitacija imali platformu mogućnosti s koje možete kreirati život kakav biste voljeli živjeti.

Što je to što vi želite? Želite li više radosti? Više zabave? Više lakoće? Više novaca?

Što got da je to za vas, moguće je. Dokaz su tisuće ljudi koji kreiraju svoj život koristeći Alate Access Consciousness tehnike koje ćete naučiti na Temljenom tečaju.

Kada biste mogli promijeniti bilo što, što bi to bilo?

Trajanje tečaja: 3,5 dana
Cijena tečaja: 1800 EUR (cijena za Hrvatsku)*
Za djecu do 15 godina tečaj je besplatan, djeca od 16 do 17 godina imaju 50% popusta (uz pratnju odrasle osobe koja je polaznik tečaja).
Polaznici koji su već bili na Temeljnom tečaju unutar godinu dana kod bilo kojeg facilitatora plaćaju 50% cijene.
* Za neke Access tečajeve kao što je i Temeljni tečaj cijena koju plaćate ovisi u kojoj državi živite i zarađujete. Određene zemlje plaćaju 100%, neke 80% kao što je Hrvatska, neke 65%.

Sljedeći Temeljni tečaj: 29.2.-3.3 2024. u Zagrebu

Access Energetski facelift tečaj

Access Energetski Facelift je nježan i istovremeno dinamičan tjelesni proces koji produbljuje i ubrzava prirodni kapacitet našeg tijela da se regenerira. Osim na licu i elasticitetu kože općenito, učinak se vidi na cijelom tijelu.

Osim što pomlađuje i čini tijelo energičnijim i vitalnijim, Energetski Facelift je odlična pomoć tijelu da zacijeli nakon bilo kakvog zubarskog zahvata, i preporučuje se svima koji nose ili su nosili aparatić jer pomaže da se cijela struktura tijela uskladi s novim osmijehom.
Bez obzira na spol i životnu dob, unosi novu svježu energiju u vaše tijelo i život.

Ovaj nježni i neinvazivni tjelesni proces se radi na licu i poprsju, čime se potiču stanice tijela da se regeneriraju, ožive i pomlade.
Klijenti primjećuju brojne promjene među kojima su

– blistavije lice
– elastičnija koža
– sjajnije oči
– sjajnija kosa
– lift u prsima i stražnjici
– više energije
– veća relaksiranost

Tijekom jednodnevnog tečaja polaznici će naučiti kako se radi Facelift tretman, dobit će skriptu, shemu s položajima ruku i diplomu!
Budući da svaki polaznik dva puta napravi tretman na kolegama i dva puta primi kompletan Facelift tretman, polaznici i sami budu svjedoci ogromne promjene koja se nakon samo jednog dana vidi na njihovim licima.

Što je još moguće?

Predložite prijateljicama, prijateljima i/ili obitelji da dođu s vama na tečaj. To je predivan način da izmjenjujete tretmane redovito i uživate u jednom sasvim novom obliku druženja koji će vas činiti sve ljepšim, lakšim i sretnijim.

Trajanje tečaja: 1 dan, 8 sati s pauzom za ručak.
Cijena tečaja: 380 EUR 

Za djecu do 15 godina tečaj je besplatan, 16 i 17 imaju 50% popusta kada dolaze s osoboma koja plaća tečaj.

* Za neke Access tečajeve kao što je i Access Energetski Facelift cijena koju plaćate ovisi u kojoj državi živite i zarađujete. Određene zemlje plaćaju 100%, neke 80% kao što je Hrvatska, neke 65%.  

Sljedeći Energetski Facelift tečaj: 11.2.2023. u Zagrebu

 

MTVSS

MTVSS je jedan od najdinamičnijih tjelesnih procesa u Accessu. Dok je stanično pamćenje najbolje koristiti za poništavanje učinaka traume, nedavne ili stare, te ožiljaka na tijelu, MTVSS se koristi za poništavanje gotovo svih tjelesnih tegoba. Može imati snažan utjecaj na imunosni sustav, naročito kad se radi na zglobovima.

Cijena tečaja:  150 EUR

Trajanje – 4 sata

 

Sljedeći MTVSS tečaj: veljača 2024.

Korekcija vida 

Korekcija vida je proces koji pomaže ljudima s dioptrijom, umornim očima zbog rada za računalom ili pod neonskim svjetlima.

Cijena tečaja:  120 EUR

Trajanje: 3 sata

Sljedeći tečaj: veljača 2024.

Stanično pamćenje 

Stanično pamćenje se radi na ožiljcima. Ako ste imali operaciju, traumu poput pada i loma ili bol u nekom dijelu tijela, ovaj proces otključava traumu i vraća u ga prirodno stanje. Osim na ljudima može se raditi i na životinjama.

Cijena tečaja:  120 EUR

Trajanje: 3 sata

Sljedeći tečaj: veljača 2024.

BMM (Biomimetička i Biomimetrička Mimikrija) 

BMM je proces kojim se vraćate sebi i onom što je istinito za vas i vaše tijelo. Ovaj tjelesni proces će vam dati osjećaj mira kao ništa do sada.
Koliko puta su vam rekli da izgledate baš poput svoje majke ili baš poput svog oca?

Koliko puta ste pokušavali razumjeti nekoga i tako pokupili njihove obrasce i zaključali ih u svoje tijelo kako bi ih bolje razumjeli, i onda zaboravili to sve pustiti i sjetiti se tko ste zapravo vi? BMM vam pomaže da sve to pustite i počnete živjeti sebe.

Cijena tečaja:  120 EUR

Trajanje: 3 sata

Sljedeći tečaj: veljača 2024.

De-molekularna manifestacija i molekularna de-manifestacija

DMMD je proces koji se radi kako bi nestalo u tijelo nešto što tu ne bi trebalo biti, i kako bi nastalo nešto što nedostaje ili što ne postoji u dovoljnoj količini.

Cijena tečaja:  120 EUR

Trajanje: 3 sata

Sljedeći tečaj: veljača 2024.