O MENI

Moje ime je Katarina Ramljak. Počela sam se baviti Access Consciousness tehnikom jer sam tražila nešto drugačije u životu, htjela sam promjenu.

Oduvijek sam bila znatiželjna i svestrana osoba. Puno sam putovala, imam iskustva s različitim poslovima i aktivnostima, turizam, prevođenje, rad u kulturnim institucijama, pjevanje, ples, strani jezici. Oduvijek su me zanimali svi aspekti života na ovoj planeti i činilo mi se koliko god studirala i išla na razne tečajeve (završila sam studij Geografije i Portugalskog jezika i kulture u Zagrebu, i magistarski studij u Portugalu) da najbitnije ne znam. Da ne znam što želim, da život može biti ljepši, da kad mi je teško ne znam se nositi s tim, da nikad nisam dovoljno, a opet ponekad sam previše, da je drugim ljudima sve jasno a meni i dalje nije.

Ponekad je teško objasniti što sve rade Access tretmani i tečajevi i zašto ih odabrati, jer zaista mogu promijeniti sva područja našeg života, a opet ne želimo upasti u zamku da klijentima obećajemo rezultate. Jer ne radi se o rezultatima. Radi se o tome da postanemo svjesni svih aspekata našeg života kako bi mogli izabrati ono što za nas i naše tijelo funkcionira. Da prestanemo živjeti na auto-pilotu. Da promjenimo energiju našeg tijela kako bi molekule zavibrirale od sreće. Kako bi zabljesnuli u punom sjaju. Da otpustimo blokade iz našeg tijela, uvjerenja koja nas ograničavaju, strahove koji nas koče. Da budemo zdravi i sretni. Tek tada rezultati zapravo i dođu.

Učinci koje sam vidjela u dosadašnjem radu su zaista predivni i svaki put iznova me oduševljavaju.

Access Consciousness je pozivnica za život s više lakoće.
Stoga pozivam vas da slušate svoje tijelo i vjerujete sebi. Pozivam vas na promjenu koja kreće iznutra. Pozivam vas na jednu nježnu i moćnu revoluciju.

 

Bez obzira da li živite u Zagrebu ili negdje drugo, slobodno mi se javite ako ste zainteresirani za tretman ili tečaj. Do sada sam držala tečajeve u Dubrovniku, Splitu, Mostaru, što je još sve moguće i koliko se grad u kojem živite može promijeniti radi promjene koju ste vi voljni biti i pokrenuti?

 

Jesu li vaše molekule možda za
jedan ples?