Access Bars

Manje misli Više
lakoće
Manje stresa i napetosti Više mira
i zadovoljstva

Access Bars su 32 točke na glavi koje nježno dodirujemo tijekom tretmana, pri čemu se sav elektromagnetski naboj koji je nastao uslijed misli, emocija i osjećaja otpušta. Ovaj iznimno relaksirajući tretman preporučuje se za otpuštanje stresa i napetosti u tijelu, te pomaže kod nesanice, tjeskobe, depresije i brojnih drugih tegoba.

Primanje Barsa je kao da brišete sa svog pretrpanog računala stare dokumente i datoteke koje ga usporavaju – u ovom slučaju to su negativne misli, brige, stres, strahovi.

Tretman je potpuno siguran, preporučuje se svima, od trudnica kojima redoviti tretmani olakšavaju trudnoću i porod, do kontrolora leta kojima je stresan posao i trebaju učinkovito opuštanje.

Tretman traje 75 minuta i naprosto je predivan.

Cijena tretmana: 60 Eur (452,07 Kn)

Barsi i djeca

Djeca obožavaju Barse. Donose im više samopouzdanja, a često i bolje ocjene u školi. Tretman za djecu traje kraće, uglavnom do 30minuta.

Jeste znali da je Bars tečaj za djecu do 15 godina besplatan? Djeca od 16 do 17 godina imaju 50% popusta (uz pratnju odrasle osobe koja je polaznik tečaja).

Barsi i trudnice

Trudnicama se preporučuje da dobijaju Barse i ostale tjelesne procese. Mnoge žene su primijetile da nakon što su redovito dobijale Barse, trudnoća i porod su im bili lakši, i tijelo im je lakše zacijelilo nakon poroda. Naravno ne morate čekati trudnoću kako bi razveselili svoje tijelo s tretmanom.

Barsi i stres na poslu

Barsi su jedna od najunčikovitijih tehnika za opuštanje i otpuštanje stresa. Koristi se  u 173 zemlje u svijetu i napravljene su brojne studije o njenim učincima.

Napravljeno je i mapiranje mozga kako bi se vidjelo što se događa u mozgu prije i poslije Access Bars tretmana.

Napravljeno je i istraživanju u Meksiku sa zaposlenicima u Hitnoj službi o tome kako Barsi utječu na rad u stresnom okruženju.

Kako Access Bars utječe na djecu?

Voljeli biste probati Bars tretman?