Clearing nights

Kako može bolje? Što
je još moguće? Koja uvjerenja imam a sada 
ih mogu promijeniti?

Svaku nedjelju u 20h, online.

 Za razliku od tjelesnih procesa gdje se ruke polažu na tijelo, tijekom Clearing nights koriste se verbalni procesi i alati kako bismo promijenili uvjerenja koja imamo, zaključke i definicije, koje nam ograničavaju naš život i naš izbor.

Traje sat i pol i događa se preko zooma. 

Budući da se radi u grupi jako je zanimljivo koliko istih uvjerenja imamo koja su uvjetovana našom kulturom, odgojem, zajedničkom prošlosti, i koliko slobode i prostora nastaje kada to otpustimo i vidimo da imamo drugačije mogućnosti.

Svaki Clearing night ima novu temu koja nam je vodilja, ali zapravo pitanja sudionika i energija koju stvaramo svi zajedno navigiraju kojim ćemo putem krenuti, jer svi putevi vode do svjesnosti.

Što je to što biste vi voljeli promijeniti? Koja pitanja vi imate?

Pozivam vas da odvojite sat i pol vremena u nedjelju u 20h za sebe i sve što znate da može biti drugačije. Ako vas tema privuče, tu ima nešto za vas.  Koja inspiracija ja mogu biti za vas, i koja inspiracije vi možete biti dalje za svoju obitelj, prijatelje, i cijeli svijet? Koliko možete uživati u životu? Što je još moguće?

Želite znati koja je sljedeća tema? Objavljujem ih na društvenim mrežama a možete me i kontaktirati i pitati što to spremam ili reći što vas zanima, što biste vi voljeli promijeniti.

Cijena: 35,00 EUR