Access tretmani

Ostali tjelesni procesi

Što je još moguće?

Trajanje tretmana: 75 minuta                                                                          Cijena tretmana: 70 Eur ( 527,41 Kn)

MTVSS je jedan od najdinamičnijih praktičnik alata u Accessu. Koristi se za poništavanje gotovo svih tjelesnih tegoba. Može imati snažan utjecaj na imunosni sustav, naročito kada se radi na zglobovima. može se raditi i na pojedinačnim organima ili područjima koja odgovaraju većem broju organa kako bi adresirali:

Metabolizam i metabolička brzina stanica; Dišni sustav; Električni sustav tijela; Centralni živčani sustav; Probavni sustav; Crijeva; Dermalno-fascijalni; Kostur; Limfni sustav i hormonalni sustav; Reproduktivni sustav.

Stanično pamćenje se radi na ožiljcima. Ako ste imali operaciju, traumu poput pada i loma ili bol u nekom dijelu tijela, ovaj proces otključava traumu i vraća u ga prirodno stanje. Osim na ljudima može se raditi i na životinjama.

Korekcija vida je proces koji pomaže ljudima s dioptrijom, umornim očima zbog rada za računalom ili pod neonskim svjetlima.

BMM (Biomimetička i Biomimetrička Mimikrija) je proces kojim se vraćate sebi i onom što je istinito za vas i vaše tijelo. Ovaj tjelesni proces će vam dati osjećaj mira kao ništa do sada.
Koliko puta su vam rekli da izgledate baš poput svoje majke ili baš poput svog oca?

Koliko puta ste pokušavali razumjeti nekoga i tako pokupili njihove obrasce i zaključali ih u svoje tijelo kako bi ih bolje razumjeli, i onda zaboravili to sve pustiti i sjetiti se tko ste zapravo vi? BMM vam pomaže da sve to pustite i počnete živjeti sebe.

Obnavljanje zajedništva sa Zemljom počinje obnavljati zajedništvo i povezanost sa Zemljom koji su za nas i naša tijela mogući.

Nula posto traume poništava učinak nakupljene traume na tijelo. To se može odnositi i na sportaše te ljude koji neprestano rade fizički intenzivne i naporne poslove.

Ne morate ih proučiti i znati koji želite, dovoljno je da kažete što biste željeli promijeniti.

Razveselite nekog dragog
i darujte

po vašem izboru!