Access Bars i trudnoća

Uvijek me razveseli kad mi na tretman dođe trudnica. Bez obzira da li se trbuh tek nazire ili je spremna za porod, Access Bars i zapravo svi Access tjelesni procesi su predivan način da se podrže i mama i beba. Čula sam i čitala o brojnim iskustvima žena koje su redovito primale Bars tretmane tijekom trudnoće i primjetile da im je lakša i trudnoća i porod.

Činjenica je da smo svi povezani i da percpiramo misli, osjećaje i emocije drugih ljudi. A ta naša sposobnost se u trudnoći još poveća. Zato osim primanja Bras tretmana koji otapa elektromagnetsku komponentu svih misli, osjećaja i emocija, važno je postavljati pitanja poput “Što ja i moje tijelo znamo o ___?”,  “Što je istina za mene i moje tijelo?”.

Čuti toliko različitih savjeta, iskustava, priča o trudnoći, porodu, roditeljstvu može biti u najmanju ruku jako zbunjujuće. Pitanja nas osnažuju da vjerujemo svom znanju o sebi i svom tijelu jer svi smo jedinstveni i svatko za sebe najbolje zna što je istina za njega. I kada nam netko daje savjet ili govori neku informaciju pitamo “Je li ovo istina za mene i moje tijelo?” Ako nam daje osjećaj težine, nije istina. Ako  nam daje osjećaj lakoće, jest. To je mišić koji trebamo malo vježbati i koristiti kako bi se navikli slijediti svoje znanje i kako bi kreirali više lakoće u svom životu.

Ako želite doći na Bars tretman slobodno se naručite ovdje, ili pošaljite dečka, muža, sestru, mamu, brata.. na Bars tečaj i uživajte u blagodatima ovog divnog tretmana u neograničenim količinama 😊Naravno možete i vi doći s njima. Osim na stolu za masiranje tretmani se mogu raditi i na stolicama koje se mogu podesiti u poluležeći položaj i koje su brojnim trudnicama udobnije.

Kako može još bolje?