Kome to pripada?

Alat koji sam naučila na Bars tečaju i koji i dalje otkrivam i koristim i čudim se otkrićima koje mi donosi. Najveće otkriće koje se stalno potvrđuje je koooooliko smo mi svjesni. I uvjereni da sve to što se mota po našoj glavi ima veze s nama. Nema. Ali nemojte mi vjerovati. Svrha Access alata nije da slijedite osobu koja zna, pod pretpostavkom da zna bolje od vas, već da sami postavljate pitanja i dolazite do svjesnosti.

Stoga postavite pitanje „Kome to pripada?“ za tu misao koja vam se sada pojavila. I za onu sljedeću. I za emociju koja vam se javi dok pričate s tetom na mobitel. I za onu dok slušate prijateljicu na kavi. Zapravo je predivno koliko smo povezani i koliko znamo što drugi ljudi misle, kako se osjećaju, čak i kada nisu ništa rekli i čak i kada nisu kraj nas. I kada bi si dopustili znati toliko, znali bi i ako netko govori suprotno od onoga što misli. I vjerovali bi sebi da znamo. Tome služe Access alati. Da nas osnaže da znamo ono što znamo. I da biramo na temelju svog znanja, ne na temelju očekivanja, projekcija, izbjegavanja prosudbi kako svojih tako i tuđih. Prava sloboda izbora kreće kada slijedimo ono što je istina za nas.

Stoga koristite alat „Kome to pripada?“, primajte redovito Barse, naučite ih raditi ako još niste, kako bi  uživali u svemu što jeste.