Simfonija mogućnosti (SOP)

Još dok sam bila na tečaju Simfonija mogućnosti (na engleskom SOP – Symphony of Possibilities) oduševljeno sam svima govorila da se osjećam kao Herry Potter. Da ne bude zabune i tjelesni procesi su itekako magični i promjene koje sam vidjela su zaista predivne. Ja ih jednostavno obožavam. Zašto sam se odjednom osjećala kao Herry Potter? Za razliku od tjelesnih procesa gdje dodirujem tijelo što znači da se tretman može raditi samo u živo, SOP se može raditi i na daljinu. I zaista radi.

Nakon godinu dana prakticiranja i razmjenjivanja SOP tretmana s ljudima iz cijelog svijeta imala sam sreću da se našla grupica nas koji smo radili SOP online svako jutro i tu se rodila ta ljubav prema tome da mi jutro krene odmah sa Simfonijom mogućnosti.

Tako je krenuo i Jutarnji online SOP taster kojeg radim svakog radnog dana od 8 do 8:20. Zove se taster jer je uobičajeno trajanje SOP tretmana  60minuta. SOP taster nekad radim u tišini, a nekad dajem alate za taj dan, postavljam pitanja kako bi osvijestili nešto što je taj dan “u zraku”.

Ono što primjećujem kod sebe od kada radim SOP svako jutro je puno veća prisutnost, više energije, ideje koje imam se brže realiziraju, jasnije mi je što želim, što mi je bitno, što je potrebno da ideja sazrije, i još puno stvari koje je teško uopće definirati i staviti u riječi. Access Consciousness je nevjerojatno praktičan i istovremeno magičan. Meni najdraža kombinacija.

Pozivam vas da mi se pridružite u praktično-magičnim jutrima svakog radnog dana od 8 do 8:20. Cijena za tjedan dana je 150kn, mjesec dana 450kn. Prijave na mail info@katarinaramljak.com