Što je MTVSS?

MTVSS je tjelesni proces koji možete dobiti na tretmanu (ili naučiti na tečaju) i jedan od najdinamičnijih praktičnih alata u Accessu. Dok je stanično pamćenje najbolje koristiti za poništavanje učinaka traume, nedavne ili stare, te ožiljaka na tijelu, MTVSS je često “alat izbora” za poništavanje gotovo svih tjelesnih tegoba. Može imati snažan utjecaj na imunosni sustav, naročito kada se izvodi na zglobovima.

Ako jednom tjedno napravite MTVSS, za 20 do 30 tjedana vaše će tijelo početi izgledati onako kako je dizajnirano da bude.

MTVSS je tjelesni proces što znači da se pokreće polaganjem ruku na određene dijelove tijela. Ali isto tako možete ga pokrenuti i na sebi i ima odlične učinke ako to učinimo prije nekog fizičkog napora.

Jedan tjelesni terapeut je rekao: “MTVSS pokrenem na svom tijelu dok masiram klijente. Prije sam mislio da klijentu mogu dati “sve”, radio sve što mi je u tretmanu padalo na pamet, sve samo da mi ne bi bilo dosadno. Tijelo bi mi bilo bez sjaja i umorno od toga, a klijent bi otiša s osjećajem da nije dobio dovoljno. Sada samo pokrenem MTVSS na svome tijelu za vrijeme tretmana i ako tijelo klijenta želi isto, istovremeno ga pokrene. Moji klijenti puno brže postignu blaženstvo i ja doslovno mogu osjetiti kako im tijelo prede nakon jedne minute masaže. Moje tijelo se osjeća odlično nakon tretmana, nemam bolove od masiranja i održava me prisutnim s energijom.

Bez obzira bavite li se masiranjem ili računovodstvom, MTVSS je jedan od genijalnih tjelesnih procesa koji možete naučiti na tečaju i raditi ga na sebi, na obitelji, prijateljima, ali i na kućnim ljubimcima 😊

Na tečaju dobijete diplomu tako da možete nakon toga imati i svoje klijente.