Autopilot off

Jedan od glavnih alata u Access Consciousnessu je izjava brisanja o kojoj se više govori na Bars tečaju i koju koristimo kako bi promijenili uvjerenja, zaključke, definicije koje nas limitiraju, tj. kako bi promijenili sve što želimo promijeniti.

Ono o čemu danas želim pisati je taj prvi dio izjave brisanja, a to je:

Right and wrong

Good and bad

Koliko uvjerenja imamo o tome što je dobro, a što loše, što je ispravno, što je pogrešno, radi čega nikada zapravo ne budemo prisutni s tim kako bi svjesno donijeli izbor, već automatski nešto odbijamo ili prihvaćamo?

Koliko često vam se događa da neku hranu jedete jer je ona zdrava i dobra za nešto i uopće ne pitate tijelo taj dan želi li to jesti?

Koliko često vam se događa da za neku osobu ste uvjereni da je divna i krasna i savršena i niste voljni vidjeti sve što ona je, jer ste u zaključku koji vam ne dopušta vidjeti sve onako kako je?

Jer postoje negativne prosudbe, a isto tako postoje i pozitivne. I često su upravo pozitivne prosudbe te koje nam ne dopuštaju da ih mijenjamo jer zašto bi mijenjali nešto što je dobro.

A ako bi maknuli uvjerenja i ostali u pitanju….

Hmmmmmmmmm

I bili prisutni

Koliko bi svjesnosti dobili

I kakve bi onda izbore donosili

?

Želim biti u pitanju. Želim biti svjesna. Kako stisnuti gumb Autopilot off?

Dođite na Bars tretman https://katarinaramljak.com/acess-bars/

A možete ga naučiti i raditi na jednodnevnom Bars tečaju.

Želite početi dan s 20minuta online energiziranja, pitanjima i alatima koji će držati auto-pilot isklučenim? Javite se za jutarnji SOP (Simfonija mogućnosti).

Ili vam se više sviđa ipak malo pričati o određenim temama? Dođite na Clearing night (od milja zvan Generalno čišćenje : ). Tijekom sat vremena koristimo pitanja, izjavu brisanja, kako bi promijenili uvjerenja i limitacije koje imamo na neku temu i osvijestili neke nove mogućnosti.

Mogućnosti postoje, tu su

Pitanje je

Što vi želite izabrati? 🙂